چطور پاستا را در فر بپزیم ؟
راههای بسیاری برای درست کردن پاستای پخته شده در فر وجود دارد؛ ولی اکثراً دستورهایی پرطرفدار هستند که شامل سس پاستای گوجهفرنگی و مقدار زیادی پنیر باشند. هر مدل آن را هم که انتخاب کنید، بسیار آسان و خوشمزه است؛ البته خوب پختن آن، ترفند خاصی دارد.
پاستا گوشت در فر (برای ده نفر)
- ۴۵۰ گرم پاستای نپخته (مانند پنه، روتینی یا ریگاتونی)
- ۱پیاز خرد شده
- ۴۵۰ گرم گوشت گوساله چرخ کرده
- ۷۷۰ میلیلیتر سس اسپاگتی
- ۱۸۰ گرم پنیر پرولون تکهتکه شده
- یک و نیم لیوان (۳۷۵ گرم) خامه ترش
- ۱۸۰ گرم پنیر موزارلای تکهتکه شده
- ۲قاشق غذاخوری (۳۰ گرم) پنیر پارمزان رنده شده
- نمک و فلفل به میزان لازم
روش اول: درست کردن پاستا گیاهی در فر
۱ – دمای فر را بر روی ۳۵۰ فارنهایت یا ۱۷۵ سانتیگراد بگذارید.
۲ – پاستا را در آب و نمک به مدت ۳ دقیقه کمتر از مدت پیشنهادی روی بسته بپزید. سپس آن را آبکش کنید و کنار بگذارید.علت کمتر پختن پاستا، پخته شدن کامل آن در فر است.
۳ – نصف سس مارینارا و نصف پاستا را در ظرف چرب شده بریزید. بهآرامی با هم مخلوطکنید تا پاستا بهطور یکنواخت پوشیده شود. بقیه پاستا و سس را کنار بگذارید؛ در لایهی دیگر از آنها استفاده میکنید ( از یک ظرف ۲.۸ لیتری استفاده کنید)
۴ – پنیرها را بر روی پاستا بریزید. با ۲۵ گرم پنیر پارمزان شروع کنید، سپس نصف ریکوتا. یک لیوان (۱۰۰ گرم) موزارلا اضافه کنید.
۵ – لایههای پاستا، سس و پنیر را تکرار کنید. بقیه پاستا و مارینارا را با هم مخلوط و به ظرف اضافه کنید. باقی پارمزان، ریکوتا و موزارلا را روی آن پخشکنید.
۶ – ظرف را با لایهی نازک آلومینیوم پوشانده و برای ۳۵ دقیقه در فر بگذارید. مطمئن شوید که فویل با پنیر تماسی ندارد.
۷ – روکش فویلی را برداشته و ۲۰ تا ۲۵ دقیقه دیگر در فر بگذارید. وسط آن باید حبابی و یکنواخت داغ باشد. اگر میخواهید یک لایهی ترد و خوشمزه در بالای پاستا داشته باشید، در قسمت گریل بدون فویل بگذارید تا پس از حدوداً ۴ دقیقه طلایی و قهوهای شود.
۸ – ظرف را از فر دربیاورید و قبل از سرو کردن، بگذارید ۱۰ تا ۱۵ دقیقه خنک شود. این زمان استراحت نهتنها باعث پایین آوردن حرارت تا دمای خوردن میشود، بلکه سس را داخل همه لایههای پاستا مینشاند.
تمام!
روش تهیه پاستا گوشت در فر
۱ – دمای فر را روی ۳۵۰ فارنهایت یا ۱۷۵ سانتیگراد بگذارید.
۲ – پاستا را در آب و نمک به مدت ۳ دقیقه کمتر از مدت پیشنهادی روی بسته بپزید. سپس آن را آبکش کنید و کنار بگذارید.علت کمتر پختن پاستا، پخته شدن کامل آن در فر است.
۳ – گوشت چرخ کرده و پیاز را در ماهیتابه روی شعله ملایم بگذارید تا قهوهای شود. مطمئن شوید که ماهیتابه برای نگه داشتن سس که بعداً اضافه میکنیم، کافی باشد. گوشت و پیاز را بهآرامی با کفگیر هم بزنید تا یکنواخت بپزد.
۴ – سس اسپاگتی را اضافه کرده و برای ۱۵ دقیقه بگذارید تا بجوشد. این باعث میشود طعمها بهخوبی باهم مخلوط شوند.گهگاه هم بزنید تا همهچیز یکنواخت بپزد.
۵ – نصف پاستا، پنیر پرولون و خامهترش را در ظرف چرب شدهی فر بریزید. با یک کفگیر پاستا را در لایهای یکنواخت بر کف ظرف بریزید و اسلایس های پرولون را روی آن بچینید. خامهترش را روی پرولون پخشکنید. بقیه پاستا را در لایهای دیگر استفاده میکنید. از ظرف مخصوص فر با ابعاد ۲۲.۸ در ۳۲.۰۲ سانتیمتر استفاده کنید.
۶ – مخلوط سس را بر روی خامه ترش بریزید. سعی کنید تا میتوانید یکنواخت پخش کنید. فعلاً نصف مخلوط را استفاده میکنید، بقیه را در لایهی دیگر میریزید.
۷ – باقیماندهی پاستا، موزارلا و مخلوط سس را اضافه کنید. ابتدا در لایهی یکنواخت، پاستا را روی سس ریخته و بعد موزارلا را اضافه کنید. باقی سس را بریزید.
۸ – روی ظرف را با پارمزان رنده شده بپوشانید. این قدم آخری است که برای ایجاد لایهی ترد نهایی لازم است.
۹ – ظرف را برای ۳۰ دقیقه در فر بگذارید تا پنیرها آب شوند. اگر میخواهید یکلایهی ترد و خوشمزه در بالای آن داشته باشید، در قسمت گریل فر بگذارید تا پس از حدوداً ۴ دقیقه طلایی شود.
۱۰ – ظرف را از فر دربیاورید و بگذارید قبل از سرو کردن، ۵ تا ۱۰ دقیقه خنک شود. این زمان استراحت نهتنها باعث پایین آوردن حرارت تا دمای خوردن میشود، بلکه سس را داخل همه پیچوخمهای پاستا مینشاند.
تمام
منبع: چطورپدیا