آموزش گام به گام روکش کردن روی کیک

این نکات ساده را دنبال کنید تا روی کیک‌های خود را مانند افراد حرفه‌ای روکشی نمایید.

آموزش روکش کردن روی کیک

گام ۱: ملزومات روکش کردن

یک شانه‌ی اسپاتولا تهیه کنید؛ سطح پوشش بزرگ این وسیله کمک می‌کند تا پوشش روی کیک را به طور کامل پخش کنیم. برای یک پایه محکم، از مقواهای دایره‌ای یا یک ظرف کیک‌پزی برعکس استفاده نمایید.

 روکش کردن روی کیک

گام ۲: حقه‌ی محکم سازی

ابتدا مقداری از مواد روکشی خود را زیر کیک بریزید تا لایه زیرین روی مقوا یا ظرف حرکت نکند.

گام ۳: پوشش لایه به لایه

اولین لایه کیک را روی پایه قرار داده و پخش کنید. لازم نیست حتماً زیبا شود، فقط کافی است مواد به طور یکنواخت پهن گردد. سپس لایه دوم را قرار داده و به‌آرامی فشار دهید.

آموزش  روکش کردن روی کیک

گام ۴: پوشش کرامبی

رویه کیک را با یک لایه نازک مواد روکشی بپوشانید، این لایه را پوشش کرامپی می‌نامند و تضمین می‌کند که لایه نهایی جذاب به نظر برسد. کیک را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا سرد و محکم شود.

گام ۵: روکشی روی کیک

پس از بیرون آوردن کیک از یخچال، عملیات روکش کردن را تکمیل نمایید. مقداری از مواد را روی کیک ریخته و سطح کیک و دیواره‌های کناری آن را کاملاً با مواد بپوشانید؛ مواد اضافه را پس از پس از برگرداندن ظرف کیک با دست جدا کنید.

گام ششم: تزئین

برای طرح‌های پیچکی روی کیک از پشت قاشق استفاده کنید.

گام آخر: ظاهر ایده آل

برای انتقال راحت کیک به ظرف سرو از ۲ شانه‌ی اسپاچولا استفاده نمایید.

 

منبع:چطورپدیا