مجله تندرستی و سلامتی

ارایه راهکارهای افزایش کیفیت سلامتی و سیک زندگی

۵ مطلب در دی ۱۳۹۷ ثبت شده است

چطور دسر سیب بپزیم؟

چطور دسر سیب بپزیم؟

مواد لازم

  • ۵-۶ عدد سیب تازه و باکیفیت
  • دوسوم پیمانه آرد
  • ۲ قاشق غذاخوری شکر
  • نصف پیمانه شکر قهوه‌ای
  • ۱ قاشق چای‌خوری نمک
  • نصف قاشق چای‌خوری دارچین (اختیاری)
  • ۶ قاشق غذاخوری کره بدون نمک

روش اول: دسر سیب ساده

۱- فر را گرم نموده و ظرف خود را آماده کنید. فر را روی دمای ۱۷۷ درجه سانتی‌گراد قرار دهید و کف ظرف شیرینی‌پزی خود را آغشته به کره کنید.

دسر سیب

۲- سیب‌ها را آماده کنید. هسته و دانه‌های مرکز سیب را جدا کنید و سیب‌ها را مانند شکل به تکه‌های کوچک برش دهید و سپس در ظرف شیرینی‌پزی قرار دهید.

  • ممکن است با توجه به‌اندازه سیب‌ها، به تعداد بیشتری سیب نیاز پیدا کنید. نکته مهم این است که سیب‌ها حدود سه‌چهارم ظرف شما را پر کنند.

۳- چاشنی روی دسر را آماده کنید. آرد، شکر‌ها، نمک و دارچین را در یک‌کاسه باهم مخلوط کنید.

  • شما همچنین می‌توانید مواد را در یک‌کاسه با‌هم الک کنید ولی هم زدن، ساده و سریع‌تر است.

۴- کره را به مخلوط خشک آرد اضافه کنید. با استفاده از یک چنگال یا دستان خود کره را طوری با آرد مخلوط کنید که ترکیب این دو بافتی تازه و شِن مانند تشکیل دهد.

  • اگر برای این کار از دستان خود کمک می‌گیرید سعی کنید زیاد روی کره کار نکنید، چراکه ممکن است کره بیش ‌از حد نرم شود و ترکیب را خراب کند. سعی کنید دستان خود را سرد نگه‌ دارید و کار را سریع انجام دهید.

۵- سیب‌ها را با مخلوط آرد بپوشانید. آرد را روی تمام سطح ظرف به‌صورت مساوی پخش کنید. آرد را بر روی سیب‌هایی که حالتی تپه مانند ایجاد کرده‌اند، فشار دهید تا سطحی یکدست و صاف به وجود آید.

۶- دسر سیب را بپزید. دسر را به مدت ۴ دقیقه تا یک ساعت بپزید تا زمانی که سطح آن طلایی شود و سیب‌ها به‌خوبی پخته شوند و عصاره آن‌ها به جوش آید.

  • بهتر است یک ورق تفلون پخت‌و‌پز در زیر دسر قرار دهید تا در صورتی ‌که قطره‌های شیره سیب از کناره‌های ظرف به بیرون ریخت، در ادامه نیازی به تمیز کردن فر نباشد.

۷- دسر را از فر خارج و نوش جان کنید. ابتدا اجازه دهید دسر برای دقایقی در دمای اتاق بماند و سپس آماده خوردن شوید. دسر سیب را با خامه یا بستنی سرو کنید.

روش دوم: امتحان کردن نوع دیگری از دسر‌های میوه‌ای

دسر میوه ای

۱- میوه خود را تغییر دهید. شما می‌توانید در تمام طول سال با استفاده از میوه‌های تازه هر فصل این دسر را تهیه کنید. در تابستان، تمشک و توت سیاه یا توت‌فرنگی و در بهار گلابی و میوه گیاه ریواس را انتخاب کنید. اگر از میوه‌ای‌ ترش‌مزه‌ استفاده می‌کنید، لازم است که مقدار شکر را مطابق با میزان ترشی میوه تنظیم کنید. برای مثال ریواس به شکر بیشتری نیاز دارد.

  • می‌توانید از میوه‌های یخ‌زده هم برای دسر استفاده کنید. برای انجام این کار لازم نیست قبل از اضافه کردن آرد میوه‌ها را روی اجاق بپزید. همان ابتدا سطح ظرف را با آرد بپوشانید و دسر را در فر قرار دهید.

۲- در مخلوط آرد، از جو استفاده کنید. برای ایجاد بافتی جویدنی‌تر و سنگین‌تر برای دسر خود، می‌توانید اضافه ‌کردن مقداری جو در مخلوط آرد را امتحان کنید. برای این منظور نیمی از آرد را با جو جایگزین کنید. این کار باعث می‌شود دسر شما کمی مزه گرانولا به خود بگیرد.

  • به یاد داشته باشید که حتی در صورت استفاده از جو، مقداری آرد در مخلوط سطح دسر خود استفاده کنید؛ آرد نقش نوعی چسب را ایفا می‌کند که بافت دسر را منسجم نگه می‌دارد. آرد همچنین شیره گرفته ‌شده از میوه را به خود جذب می‌کند.

۳- به دسر خود دانه‌های مغذی بیفزایید. دانه‌های مغذی ارزش غذایی دسر را بالابرده و باعث خوشمزه‌تر شدن و تُرد ‌شدن دسر می‌شوند. دانه مورد‌ علاقه خود یا بادام‌زمینی، گردو و یا فندق را امتحان کنید. اگر از آجیل بو داده استفاده کنید و قبل از اضافه کردن خردشان کنید، نتیجه بهتری می‌گیرید.

  • اطمینان حاصل کنید که دانه‌ها به‌خوبی با مخلوط سطح دسر ترکیب ‌شده باشند. چرا‌که اگر فقط آن‌ها را روی مخلوط آرد پخش کنید، به‌احتمال فراوان دانه‌ها می‌سوزند.

۴- همراه دسر از خامه شیرینی‌پزی یا بستنی استفاده کنید. اگر‌چه دسر سیب به‌تنهایی هم فوق‌العاده خوشمزه است، اما برای تجربه‌ای هیجان‌انگیز‌تر می‌توانید مقداری خامه قنادی یا بستنی به آن اضافه کنید.

  • مجبور نیستید همیشه از بستنی وانیلی استفاده کنید. دسر سیب به‌خوبی با بستنی شکلاتی یا کارامل هم جواب می‌دهد.

 

منبع:چطورپدیا

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰

چطور سوپ خامه اسفناج درست کنیم؟

چطور سوپ خامه اسفناج درست کنیم؟

طرز تهیه سوپ اسفناچ با خامه

مواد لازم برای تهیه‌ی طعم دهنده و سس روکس

  • ۱ قاشق غذاخوری کره
  • ۱ پیاز متوسط که پوست آن کنده و نگینی شده است (حدود ۱ فنجان)
  • ۱/۴ فنجان به‌علاوه‌ی ۱ قاشق غذاخوری آرد همه منظوره

مواد لازم برای تهیه‌ی سس ولوته

  • ۴ فنجان عصاره مرغ کنسرو شده‌ و کم‌ نمک خانگی

سبزیجات پایه

  • ۹۰۰ گرم اسفناج تازه
  • نمک دانه درشت

برای انتهای کار

  • ۱/۲ فنجان خامه‌ی سنگین (افزودن آن اختیاری است)

مواد لازم برای تهیه‌ی نان کروتون (قطعات مکعبی تُست شده)

  • ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون تصفیه نشده
  • ۱/۳ فنجان تکه‌های نان فرانسوی

دستور پخت

۱- کره را در یک ماهیتابه متوسط عمیق و در دمای متوسط ذوب کنید. پیاز را اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه اجازه دهید شفاف شود. سپس آرد را اضافه کنید و تا ۱ دقیقه مدام هم بزنید. (مراقب باشید رنگ آرد تغییر نکند)

۲- عصاره مرغ را اضافه کرده و با مواد به‌خوبی مخلوط کنید و صبر کنید تا به نقطه جوش برسد؛ سپس حرارت را کمی کمتر کرده و به مدت ۱۰ دقیقه اجازه دهید طعم خامی آرد گرفته و مواد غلیظ شوند (در نهایت غلظت مواد باید چیزی مشابه خامه‌ی سنگین باشد.).

۳- بلانچ کردن اسفناج: اسفناج‌ها را به‌خوبی پاک کرده و بشویید، هم‌زمان یک قابلمه آب جوش آماده کرده و یک ظرف آب یخ نیز آماده کنید. به آب جوش نمک اضافه کرده و اسفناج‌ها را درون آن بریزید و اجازه تا ۳۰ ثانیه بلانچ شوند. فقط تا حدی که اسفناج‌ها نرم شده و رنگشان روشن‌تر شود. سپس آن‌ها را با آبکش بیرون آورده و به‌سرعت درون ظرف آب یخ بریزید تا روند پخت متوقف شود و این بار سریع‌تر هم بزنید. در نهایت اسفناج‌ها را با دست خود فشار دهید تا آب اضافی آن کشیده شود.

۴- اسفناج و سس ولوته را درون ظرف مخلوط‌کن ریخته و مراقب باشید بیشتر از نصف آن را پر نکند، آن‌قدر هم بزنید تا مواد صاف و یکدست شوند. می‌توان مواد را با صفحه‌ی ریز یا درشت دستگاه خرد‌کن دستی، غذا ساز یا همزن نیز مخلوط کرد. سپس سوپ را درون یک قابلمه‌ی تمیز آبکش کرده و با فشردن یک کفگیر نرم روی مواد تا حد ممکن عصاره آن‌ها را بکشید.

۵- قابلمه را روی حرارت کم قرار داده و در صورت تمایل روی آن کمی خامه بریزید. در صورت لزوم با افزودن عصاره مرغ یا آب بیشتر، مواد را آبکی کنید. سوپ‌ خامه‌ی گرم بسیار لذیذ و شکیل است، زیرا وقتی از سبزیجات سبز استفاده می‌کنیم، خامه سبب لطافت رنگ سوپ می‌شود. سس ولوته را می‌توان از روز قبل آماده و در ظرفی درپوشیده درون یخچال نگهداری کرد.

۶- روغن را در یک دیگچه‌ی کوچک روی حرارت متوسط قرار دهید. مکعب‌های نان را اضافه کرده و صبر کنید تا کاملاً طلایی و ترد شوند.

۷- سوپ را در کنار نان کروتون سرو کنید.

 

منبع:چطورپدیا

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰

چطور پودینگ موز خامه ای خانگی درست کنیم؟

چطور پودینگ موز خامه ای خانگی درست کنیم؟

تهیه آسان پودینگ موز خامه‌ای

مواد لازم

  • ۲۲۵ گرم پنیر خامه‌ای
  • ۲ پیمانه (۴۷۰ میلی‌لیتر) شیر
  • بسته ۱۴۴ گرمی آماده پودر وانیلی پودینگ
  • ۳۹۷ گرم قوطی شیر عسلی
  • ۷۱۰ میلی‌لیتر خامه سنگین
  • ۱ قاشق چای‌خوری (۵ میلی‌لیتر) عصاره وانیل
  • ۳۱۱ گرم ویفر وانیلی یا بیسکوییت یا کلوچه تُرد
  • ۴ عدد موز
  • ۲ قاشق چای‌خوری (۸ گرم) شکر

این مقدار از پودینگ برای ۱۰ نفر کافی است.

طرز تهیه پودینگ موز جنوبی

  • کمی بیشتر از دو پیمانه (۴۶۳ گرم) شکر
  • نصف پیمانه (۷۱ گرم) آرد
  • یک‌چهارم قاشق چای‌خوری (۱٫۵ گرم) نمک
  • سه و نیم پیمانه (۸۳۰ میلی‌لیتر) شیر
  • ۸ عدد تخم‌مرغ
  • ۱ قاشق غذاخوری (۱۴ گرم) کره
  • ۵ قاشق چای‌خوری (۷٫۴ میلی‌لیتر) عصاره وانیل
  • ۳۱۱ گرم ویفر وانیلی
  • تکه‌های موز (۶ عدد)
  • ۱ قاشق چای‌خوری (۳ گرم) کرم تارتار

روش اول: طرز تهیه آسان پودینگ موز خامه‌ای

پودینگ موز خامه‌ای

۱- پنیر خامه‌ای و شیر عسلی را به مدت یک دقیقه باهم مخلوط کنید. ۲۲۵ گرم پنیر خامه‌ای و ۳۹۷ گرم شیر عسلی را در یک کاسه بزرگ قرار دهید. با یک همزن دستی یا برقی مخلوط را با سرعتی متوسط هم بزنید تا صاف و رقیق شود.

  • یک یا دو بار هم زدن را متوقف کرده و موادی که به دیواره کاسه چسبیده‌اند را به مخلوط اضافه کنید.

۲- پودر پودینگ، شیر و وانیل را اضافه کنید. همزن را خاموش کنید و دو پیمانه (۴۷۰ میلی‌لیتر) شیر و ۱۴۴ گرم پودر وانیل مخصوص پودینگ و یک قاشق چای‌خوری عصاره وانیل را اضافه کنید. مخلوط کِرِمی را تا جایی هم بزنید که کاملاً صاف و یکدست شود.

  • برای اضافه کردن پودر پودینگ فوری به دستور استفاده روی بسته‌بندی توجه نکنید و آن را قبل از اضافه کردن به کاسه مخلوط نکنید و به‌جای آن مستقیماً پودر را وارد مخلوط موجود در کاسه اضافه نمایید.

۳- برای تهیه خامه شیرینی‌پزی، خامه سنگین و شکر را جداگانه هم بزنید. یک کاسه بزرگ دیگر برای هم زدن بیاورید و ۳ پیمانه خامه سنگین را در کاسه بریزید. دو قاشق چای‌خوری شکر اضافه کنید و مواد را با استفاده از همزن مخلوط کنید. به مدت دو دقیقه همزن را روی دور تند نگه دارید تا مخلوط به بیشترین حجم خود برسد.

  • در صورت تمایل، می‌توانید به همان میزان پودر شکر را جایگزین شکر معمولی کنید.
  • درصورتی‌که خامه سنگین پیدا نکردید، می‌توانید خامه شیرینی‌پزی آماده تهیه نمایید.

۴- نیمی از خامه شیرینی‌پزی را به مخلوط پنیر خامه‌ای اضافه کنید. نیمی از خامه‌ شیرینی‌پزی را با یک قاشق در کاسه پنیر خامه‌ای شیرین شده بریزید. از یک قاشق فلزی یا همزن دستی برای هم زدن خامه استفاده کنید و نیمه باقی‌مانده خامه شیرینی‌پزی را جدا نگه دارید.

آیا می‌دانستید؟‌ ‌برای هم زدن بهتر است با یک حرکت چرخشی که به مچ خود می‌دهید، پنیر خامه‌ای را از زیر کاسه به روی خامه شیرینی‌پزی بیاورید و این‌گونه تمام مواد را باهم مخلوط کنید تا زمانی که تمام ترکیب یکدست به نظر برسد.

پودینگ موز خامه‌ای خانگی

۵- ظرف حاوی تکه‌های موز و کلوچه‌ها را آماده کنید. بسته ویفر‌های وانیلی یا کلوچه‌ها را باز کنید. یک لایه از آنها را در انتهای یک ظرف بزرگ دسر تقریباً سه لیتری یا یک دیس بزرگ قرار دهید؛ سپس ۴ عدد موز را به تکه‌ای کوچک گرد تبدیل کرده و در سرتاسر ظرف بر روی کلوچه‌ها قرار دهید.

  • در صورت کوچک بودن موز‌ها به‌جای چهار عدد از ۵ یا ۶ عدد استفاده کنید.

۶- مخلوط پودینگ را بر روی ظرف کلوچه‌ و موز‌ها بریزید تا دسر میوه‌ای خود را آماده کنید.‌ اگر از دیس شیرینی‌پزی استفاده می‌کنید، تمام پودینگ را بین کلوچه‌ها و موزها پخش کنید و سپس تمام نقاط ظرف را با پودینگ بپوشانید.

  • اگر از ظرف دسر استفاده می‌کنید، یک‌سوم پودینگ را بر روی کلوچه و موز‌های انتهای ظرف بریزید و به ترتیب قبل و مانند عکس لایه‌های بیشتری اضافه کنید.
  • حال باید قبل از مصرف به مدت سه ساعت پودینگ را در یخچال قرار دهید تا آماده خوردن شود.

۷- پودینگ موز را با خامه شیرینی‌پزی باقی‌مانده بپوشانید. هنگامی‌که برای پذیرایی و صرف پودینگ آماده شدید، باقی‌مانده خامه شیرینی‌پزی را روی سطح پودینگ پخش کنید.

  • برای اینکه پودینگ شما شکل خامگی به خود بگیرد می‌توانید خامه شیرینی‌پزی را بر روی پودینگ پخش نکنید و آن را به‌صورت توده مانند بر روی پودینگ قرار دهید.

۸- پودینگ را تزیین و پس ‌از آن، نوش‌ جان کنید. می‌توانید برای اینکه پودینگ شما حالت شکیل‌تری به خود بگیرد، مقداری از کلوچه‌ها را خرد کرده و بر روی سطح خامه شیرینی‌پزی بپاشید. همچنین می‌توانید تکه‌های گرد یک موز دیگر را بر روی سطح پودینگ قرار دهید.

  • می‌توانید باقی‌مانده پودینگ را با پلاستیک بپوشانید و در یخچال قرار دهید. توجه داشته باشید که بعد از یک روز خامه خیس‌شده و موزها شروع به سیاه شدن می‌کنند.

روش دوم: طرز تهیه سنتی پودینگ موز جنوبی

۱- فر را تا دمای ۱۷۷ درجه سانتی‌گراد گرم کرده و یک سینی شیرینی‌پزی بیاورید. زمانی که در حال آماده‌سازی پودینگ و دسر میوه‌ای خود هستید، سینی بزرگ شیرینی‌پزی را هم در کنار خود داشته باشید.

  • بسیار مهم است که از یک سینی بزرگ برای تهیه این پودینگ استفاده کرد، چراکه لازم است تمام نقاط این دسر به‌طور مساوی پخته شوند.

۲- یک پیمانه (۲۰۰ گرم) شکر را با آرد و نمک مخلوط کنید. شکر را در کاسه‌ای با سایز متوسط قرار دهید و نصف پیمانه آرد و یک‌چهارم قاشق چای‌خوری نمک را اضافه کنید. شروع به هم زدن این مواد خشک کنید تا به‌خوبی باهم مخلوط شوند. تا آماده‌سازی تخم‌مرغ‌ها این مخلوط خشک را جدا نگه دارید.

۳- زرده و سفیده هشت عدد تخم‌مرغ را از هم جدا کنید. یک کاسه بزرگ و تمیز و یک کاسه کوچک مخصوص هم زدن بیاورید. تخم‌مرغ‌ها را بشکنید؛ سفیده‌ها را در کاسه بزرگ و زرده‌ها را در کاسه کوچک‌تر بریزید.

آیا می‌دانستید؟ اگر مقداری از زرده‌ها وارد سفیده‌ها شود و یا اینکه کاسه به‌خوبی تمیز نباشد، وقتی‌که اقدام به هم زدن سفیده‌ها کنید، به بالاترین حجم خود نخواهند رسید.

۴- نصف پیمانه شیر و زرده تخم‌مرغ‌ها را با مخلوط خشک ترکیب کنید. نصف پیمانه (۱۲۰ میلی‌لیتر) شیر را در کاسه آرد و شکر بریزید. ۸ زرده تخم‌مرغ را به این ترکیب اضافه کنید و شروع به هم زدن کنید تا ترکیب حالتی زردرنگ و چسبناک به خود بگیرد.

۵- به میزان ۳ پیمانه شیر گرم کنید و مخلوط زرده تخم‌مرغ را با آن ترکیب کنید. سه پیمانه (۷۱۰ میلی‌لیتر) شیر باقی‌مانده را در یک قابلمه بریزید و دمای اجاق را روی متوسط قرار دهید. زمانی که شیر به حالت نیمه‌جوش درآمد، یک پیمانه (۲۴۰ میلی‌لیتر) شیر را به مخلوط زرده تخم‌مرغ اضافه کنید. ترکیب را هم بزنید تا شیر به‌خوبی مخلوط شود؛ سپس به‌آرامی ترکیب تخم‌مرغ را به درون قابلمه شیر بریزید.

  • برای مخلوط کردن تخم‌مرغ‌ها با شیر باید به‌آرامی و ملایمت به آنها گرما دهیم و هم‌زمان شروع به هم زدن کنیم. این کار از پخته شدن تخم‌مرغ‌ها و ایجاد تکه‌های جدا ‌شده تخم‌مرغ در پودینگ جلوگیری می‌کند.

۶- پودینگ را به دمای جوش برسانید و بگذارید به مدت سه دقیقه پخته شود. بگذارید دما روی متوسط باقی بماند و مخلوط درون قابلمه را هم بزنید. تا زمانی که مایع غلیظ شود و پودینگی نرم را تشکیل دهد، به هم زدن ادامه دهید.

  • این نکته بسیار مهم است که به‌طور مرتب به هم زدن ادامه دهید تا از چسبیدن پودینگ به ته قابلمه و سوختن آن جلوگیری کنید.

۷- کره و وانیل را به قابلمه اضافه کنید. اجاق را خاموش کنید و یک قاشق غذاخوری (۱۴ گرم) کره و یک و نیم قاشق چای‌خوری (۷٫۴ میلی‌لیتر) عصاره وانیل را وارد مخلوط درون قابلمه کنید و هم بزنید. تا زمانی که کره کاملاً حل شود به هم زدن ادامه دهید. سپس تا زمانی که دسر میوه‌ای را آماده می‌کنید، پودینگ را برای سرد شدن در کناری قرار دهید.

۸- ویفر‌های وانیلی و تکه‌های موز را در کف ظرف قرار دهید. بسته ویفر‌های وانیلی را باز کنید و آن را در کف سینی شیرینی‌پزی قرار دهید. سپس تکه‌های موز را به‌صورت مساوی بر روی ویفر‌ها قرار دهید. نکته مهم این است که از دسر خود لذت ببرید؛ به همین منظور‌ می‌توانید بیسکوییت یا کلوچه مورد ‌علاقه خود را جایگزین ویفر‌ها کنید.

۹- پودینگ را روی ویفر‌ها و تکه‌های موز بریزید. سپس با استفاده از پشت قاشق، پودینگ را بر روی تمام سطح ظرف به‌طور مساوی پخش کنید. دقت کنید که مقداری از پودینگ بین موز‌ها و کلوچه‌ها قرار گیرد، فقط بر روی سطح پخش نشود.

۱۰- سفیده‌های تخم‌مرغ را با کرم تارتار و شکر هم بزنید تا به بالاترین حجم خود برسند. یک قاشق چای‌خوری (۳ گرم) کرم تارتار را به کاسه حاوی سفیده‌های تخم‌مرغ اضافه کنید. همزن را بر روی سرعت‌بالا قرار داده و سفیده‌ها را خوب هم بزنید تا حالتی حجم‌دار و خامه مانند به خود بگیرند. همزن را روشن نگه دارید و هم‌زمان ۱ پیمانه (۲۶۳ گرم) شکر را اضافه کنید. تا جایی که سفیده تخم‌مرغ به بالاترین حجم ممکن برسد به هم زدن ادامه دهید.

  • دو تا سه دقیقه طول می‌کشد تا سفیده‌ها به بالاترین حجم برسند.
  • برای امتحان کردن سفید‌ه‌ها، همزن را خاموش کرده و از ظرف خارج کنید، در این هنگام باید روی ظرف یک حالت قله مانند از سفیده تخم‌مرغ ایجاد شده باشد و شکل خود را حفظ کند.

۱۱- مخلوط تخم‌‌مرغ و شکر را بر روی پودینگ پخش کنید. با استفاده از یک قاشق بزرگ مخلوط را روی پودینگ پخش کنید، به‌گونه‌ای که تمام سطح ظرف با مخلوط پودینگ پوشیده شود. این کار باعث می‌شود که در زمان پخته شدن مخلوط، پودینگ از کناره‌های ظرف به بیرون نریزد.

۱۲- پودینگ موز را به‌مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بپزید. ظرف شیرینی‌پزی را در فری که از قبل گرم ‌کرده‌اید، قرار دهید و تا زمانی که مخلوط تخم‌مرغ روی سطح پودینگ تا حدودی به رنگ قهوه‌ای درآید، به پختن دسر ادامه دهید؛ سپس پودینگ را از فر خارج کنید و قبل از مصرف اجازه دهید به مدت ده دقیقه سرد شود.

  • می‌توانید باقی‌مانده پودینگ را با پلاستیک بپوشانید و به مدت یک روز در یخچال نگه‌داری کنید. اگر پودینگ بیش از یک روز در یخچال باقی بماند، احتمالاً تخم‌مرغ روی سطح خراب و مرطوب می‌شود و موز‌ها نیز شروع به اکسید شدن می‌کنند.

 

منبع:چطورپدیا

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰

چطور سینه مرغ یخ زده را بپزیم؟

چطور سینه مرغ یخ زده را بپزیم؟

 

  • زمان آماده‌سازی: ۱۵ دقیقه
  • زمان پخت: ۴۵ دقیقه
  • مجموع زمان صرف شده: ۶۰ دقیقه

 

روش اول: طبخ مرغ در فر

 

 

۱- یک سینی تخت مخصوص فر و یا کباب پیدا کنید که کف آن کمی برآمده باشد. همچنین می‌توان از توری مخصوص کباب استفاده کرد و آن را بر روی یک سینی تخت معمولی گذاشت.

 

  • بالا بردن سطح سینی باعث می‌گردد تا قطرات چربی در حال چکه گوشت مرغ از گوشت جدا شوند و بر روی زمین ریخته شوند.

۲- سینی فر را با فویل آلمینیوم بپوشانید. این کار باعث می‌شود تا سینی تمیز باقی بماند و مرغ سریع‌تر پخته شود.

 

۳- فر را از قبل به میزان ۱۸۰ درجه گرم کنید. یک توری مخصوص کباب را در وسط فر قرار دهید.

 

  • همیشه مراقب باشید که گوشت سینه‌ی مرغ یخ‌زده را در این حرارت طبخ کنید تا از رشد هرگونه باکتری که در دمای کمتر از ۱۸۰ رشد می‌کنند، جلوگیری شود.
  • اگر قصد ندارید که سینه مرغ به‌صورت خشک پخته شود، می‌توانید آن را در یک ظرف نچسب قرار دهید. فر را به میزان ۱۹۰ درجه از قبل گرم کنید تا بعداً ظرف را با آلومینیوم بپوشانید. تقریباً در زمانی مشابه به پخت خشک، زمان خواهد برد.

 

 

 

۴- شش تکه سینه‌ی مرغ را از فریزر خارج کنید. سینه‌ی مرغ یخ‌زده قبل از پخت نیازی به آب‌کشی و یا شستشو ندارد.

 

۵- تکه‌های سینه مرغ را در یک سینی پوشانده شده با فویل آلومینیوم قرار دهید. طوری آن‌ها را در ظرف بچینید که فاصله‌ی کافی از یکدیگر داشته باشند.

 

 

۶- ادویه‌های مورد علاقه و دلخواه خود را با یکدیگر ترکیب کنید. بسته به تعداد، بین ۱ تا ۶ قاشق سوپ‌خوری برای پخت نیاز است.

 

  • نمک، فلفل و مقداری لیمو می‌توانند ترکیبی ساده و مفید باشند. همچنین می‌توان از مخلوط ادویه‌های مختلف بسته‌بندی شده استفاده کرد.
  • اگر می‌خواهید سینه‌ی مرغ تند باشد، از سس مخصوص کباب و یا دیگر سس‌های مربوط در ظروف نچسب استفاده نمود.

 

۷- بین ۱ تا ۱ قاشق و نیم سوپ‌خوری بر روی یک طرف سینه مرغ ادویه بپاشید. سپس سینه را در ظرف برعکس کنید تا طرف دیگر هم به ادویه آغشته شود.

 

  • از دست زدن به گوشت سینه‌ی خام خودداری کنید. از یک برس مخصوص پخت برای مالیدن سس بر روی مرغ استفاده کنید و از مقاش یا انبر فلزی برای جابه‌جا کردن تکه‌های سینه بر روی سینی مخصوص پخت استفاده کنید.

 

۸- سینی را درون فر قرار دهید. زمان پخت را بر روی ۳۰ دقیقه و یا ۴۵ دقیقه تنظیم کنید. البته اگر قصد اضافه کردن سس به مرغ را ندارید.

 

  • از آنجایی که گوشت شما سینه‌ی مرغ یخ‌زده است، باید مدت زمان استاندارد پخت گوشت را به میزان ۵۰ درصد افزایش دهید؛ بنابراین اگر پخت سینه‌ی مرغ معمولی ۲۰ تا ۳۰ دقیقه طول بکشد، در حالت یخ‌زده مدت زمان به ۳۰ تا ۴۵ دقیقه افزایش می‌یابد.

 

۹- پس از ۳۰ دقیقه سینی را از فر خارج کنید. سس کباب و یا آب نمک بیشتری را به آن اضافه کنید.

 

۱۰- سینی را دوباره درون فر قرار دهید. مدت زمان را روی ۱۵ دقیقه تنظیم کنید.

 

۱۱- با استفاده از یک حرارت‌سنج مخصوص گوشت، دمای داخلی گوشت مرغ را چک کنید. این یک گام مهم است، زیرا مدت زمان پخت تنها راه قابل‌ اطمینان برای تضمین پخت کامل گوشت نیست.

 

  • زمانی که زمان‌سنج فر خاموش می‌شود و مرغ به مدت ۴۵ دقیقه پخته شده است، دماسنج گوشت را تا مرکز درون گوشت مرغ فرو کنید. زمانی که به دمای ۷۴ درجه رسید، می‌توانید آن را میل کنید.

 

روش ۲: طبخ مرغ در دیگچه به‌صورت بخارپز

 

۱- مرغ یخ زده را تکه‌تکه کنید. می‌توانید بر روی اجاق به‌صورت کامل طبخ و یا سرخ کرد اما تکه‌تکه کردن آن زمان کمتری را برای پخت صرف می‌کند.

 

  • می‌توان با استفاده از مایکروفر مرغ را کمی حرارت داد تا عمل تکه‌تکه کردن آن راحت‌تر شود، اما همیشه از مرغ پخته شده در مایکروفر سریعاً استفاده کنید.

 

۲- بر روی مرغ چاشنی بزنید. می‌توان از یک ترکیب ادویه، سس و یا روش پاشیدن نمک و فلفل قبل از فریز کردن و یا گرم کردن مرغ در حین آشپزی استفاده کرد.

 

  • همچنین می‌توانید جوجه را به‌صورت آبگوشت بپزید و ادویه‌جات بیشتری به آن اضافه کنید و از خشک پخته شدن آن جلوگیری کنید.
  • به یاد داشته باشید ادویه‌ای که به‌طور مستقیم بر روی گوشت یخ‌زده پاشیده شود، هنگام پخت جذب آن نخواهد شد.

 

۳- یک قاشق روغن مخصوص طبخ در ظرف پخت بریزید. از روغن زیتون، سبزیجات و یا کره استفاده کنید.

 

  • حرارت را به میزان متوسط رو به بالا قرار دهید و بگذارید روغن و یا کره ذوب و داغ شوند.
  • از هرگونه سوپ، چه سبزیجات و چه مرغ می‌توانید برای درست کردن مرغ به‌صورت آبگوشتی استفاده کنید.

 

۴- تکه‌های سینه مرغ را در یک دیگچه داغ بگذارید. حرارت را روی مقدار متوسط نگه دارید. دیگچه را با درب مخصوص بپوشانید تا سینه مرغ به‌خوبی پخته شود.

 

 

۵- سینه‌ی مرغ را به مدت ۴-۲ دقیقه بپزید. هنگام پخت درب قابلمه را از روی آن بلند نکنید زیرا باعث می‌شود حرارت از ظرف خارج شود.

 

  • همانند پخت جوجه یخ‌زده، پخت جوجه معمولی در صورت گرم شدن قبلی، هنوز هم ۵۰ درصد بیشتر از پخت عادی گوشت زمان‌بر است.
  • پس از ۴-۲ دقیقه، ادویه و چاشنی‌های مختلف را به جوجه‌ی خود اضافه کنید.

 

۶- سینه‌ی مرغ را هنگام پخت به‌طور مدام در ظرف بچرخانید و برعکس کنید. برای این کار از مقاش مخصوص استفاده کنید.

 

۷- حرارت را کم کنید و ظرف را بپوشانید. زمان‌سنج را روی ۱۵ دقیقه تنظیم کنید و بگذارید تا جوجه به‌آرامی بجوشد. این بار هم از برداشتن درب قابلمه خودداری کنید.

 

۸- گاز را خاموش‌کنید و اجازه دهید تا جوجه به مدت ۱۵ دقیقه در ظرف بماند. همیشه پس از پخت ۱۵ دقیقه‌ای، باید مقداری جوجه را در قابلمه نگه دارید.

 

 

۹- دمای حرارت گوشت جوجه را چک کنید. درب را از روی ظرف بردارید و با استفاده از حرارت‌سنج گوشت، دمای گوشت جوجه را بررسی کنید. دمای گوشت باید حداقل ۱۶۵ درجه فارنهایت باشد.

 

  • مراقب باشید هیچ قسمتی از گوشت به رنگ صورتی و نپخته باقی نمانده باشد.

 

منبع:چطورپدیا

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰

چطور یک غذای آماده سالم انتخاب کنیم؟

چطور یک غذای آماده سالم انتخاب کنیم؟

 

بخش اول: مغذی‌‌تر کردن غذای آماده 

 ۱- غذای اصلی را آن‌‌طور که تمایل دارید انتخاب کنید اما در کنار آن یک دورچین سالم سفارش دهید و یا بلعکس. راه دیگر برای حذف نکردن این وعده‌‌ی آماده آن است که آن را با انتخابی منصفانه (۵۰-۵۰)، مانند صرف غذای مورد علاقه در کنار آیتمی مغذی‌‌، آن را مقوی‌‌تر کنیم. 

  • به‌عنوان‌مثال، اگر دلتان یک تخم‌مرغ و ساندویچ صبحانه پنیری خواست، مشکلی نیست، نوش جان! اما در کنار آن به‌‌جای یک بشقاب پوره‌‌ی سیب‌‌زمینی سرخ ‌شده، سالاد میوه سفارش دهید.
  • با انتخاب ۵۰-۵۰، بخشی غذای مورد علاقه و بخشی غذای مفید، وعده غذایی مقوی‌‌تر شده و با احتمال بسیار بالا، کالری دریافتی را تا میزان قابل‌توجهی کاهش خواهید داد.
  • بسیاری از رستوران‌‌های فست‌‌فود، در کنار غذا دورچین سالم‌‌تر و مقوی‌‌تری ارائه می‌‌دهند، برای پی بردن به این پیشنهاد‌ها می‌‌بایست تمام فهرست غذا را به‌‌طور کامل مطالعه کنیم. هرچند که در این رستوران‌‌ها اکثراً سرو سالاد میوه، تکه‌های سیب و پرتقال‌‌های کوچک به‌‌عنوان دورچین رایج‌‌تر بوده و بیشتر در دسترس‌‌ هستند.

۲- یک منبع پروتئین کم‌‌چرب انتخاب کنید. یک نکته منفی در مورد بسیاری از غذاهای رایج این نوع رستوران‌‌ها گوشت پٌرچربی است که سرو می‌‌شود. در صورت امکان، سعی کنید منبع پروتئین حاوی چربی کمتری انتخاب کنید.

  • برخی از گوشت‌‌های پرچرب که سرو می‌‌شوند، نه‌تنها کالری فوق‌‌العاده زیادی دارند، بلکه دارای چربی‌‌ اشباع ‌شده‌ی زیادی نیز هستند. سعی کنید از این غذاها اجتناب کرده و یا مصرف آن‌‌ها را به شکل منظم در برنامه غذایی خود نداشته باشید.
  • خوردن گوشت گاو و برخی دیگر از گوشت‌‌های فرآوری شده خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ و سرطان ناحیه تحتانی معده را افزایش می‌‌دهد.
  • انواع وعده‌‌های غذایی و یا ساندویچ‌‌هایی که شامل گوشت گاو یا سوسیس هستند، میزان چربی و کالری بسیار زیادی دارند.
  • بسیاری از تکه‌‌های گوشت پرچرب، چربی اشباع ‌شده بالایی دارند. این نوع چربی اگر به‌طور منظم و به مقدار زیاد صرف شود، خطر ابتلا به بیماری‌‌های قلبی و سکته را افزایش خواهد داد.

۳- مصرف نان و شیرینی با کالری بالا را به‌‌طور کامل قطع کنید. رستوران‌‌های غذای فوری نان‌‌ها و شیرینی‌‌های پرکالری و یا موارد پٌر شکر و شیرین دیگری در کنار غذا سرو می‌‌کنند. این آیتم‌‌ها نیز همچون چربی‌‌های اشباع‌ شده، در صورت مصرف منظم می‌‌توانند برای سلامتی مضر باشند.

  • کربوهیدرات‌‌های تصفیه ‌شده، شامل غذاهای شیرین و یا غذاهایی که با آرد سفید طبخ می‌‌شوند، به‌طور معمول حاوی کالری و قند بسیار بالا و کمترین میزان مواد مغذی هستند. به‌ جرئت می‌‌توان گفت تأثیر منفی این غذاها بر میزان کلسترول خون بیشتر از چربی‌‌های اشباع‌ شده است.
  • کلم بروکلی، نان خمیری، پنکیک، شیرینی کره‌‌ای، کلوچه‌‌ی انگلیسی و رولت‌‌ها، تمامی این‌‌ها ورژن‌‌های معمول و رایج کربوهیدرات تصفیه‌ شده و فرآوری شده است. تا حد امکان سعی کنید صرف این مواد را محدود کرده و یا به‌‌طور کل از خوردن آن‌‌ها اجتناب کنید.
  • در صورت امکان، همیشه غلات سبوس‌‌دار و پوست ‌‌نکنده را انتخاب کنید. برای مثال ساندویچ گوشت راسته بوقلمون و سفیده‌‌ی تخم‌‌مرغ که به همراه نان سبوس‌دار سرو می‌‌شود، می‌‌تواند گزینه خوبی باشد.

۴- نوشیدنی‌‌های بدون قند مصرف کنید. فقط نوع غذا در رستوران‌‌های تهیه غذای فوری نیست که بر سلامت وعده‌‌ی غذایی تأثیرگذار است، بلکه نوع نوشیدنی‌‌ای که انتخاب می‌‌کنید نیز نقش مهمی در میزان مغذی بودن غذا ایفا می‌کند.

  • نوشیدنی‌‌های قندی اگر به‌‌طور منظم و در مقادیر زیاد مصرف شوند، می‌‌توانند منجر به افزایش وزن و ابتلا به بیماری‌‌های قلبی و دیابت شوند.
  • از صرف مواردی چون: قهوه‌‌های شیرین، چای شیرین، آب‌‌میوه‌‌های چند میوه، آب‌‌میوه شیرین و نوشابه پرهیز کنید.
  • به نوشیدن آب، قهوه و چای بدون شکر بسنده کنید. این نوشیدنی‌‌ها به‌خودی‌خود کاملاً بدون کالری بوده و هیچ قندی ندارند.

۵- همیشه میزان کمتر را انتخاب کرده و از انتخاب «بزرگ‌ترین سایز موجود» پرهیز کنید. بدون شک یکی از بهترین راه‌‌ها برای کنترل وعده‌‌های غذایی آماده، سفارش آن‌‌ها به مقدار کم است. همواره از انتخاب تکه‌‌های بزرگ‌تر و سفارش بزرگ‌ترین سایز پرهیز کنید تا غذای خود را تحت کنترل حفظ کنید.

  • بسیاری از رستوران‌‌های تهیه غذای فوری پیشنهاد می‌‌کنند میزان غذایی که میل می‌‌کنید و اندازه نوشیدنی را تنها به ازای پرداخت کمی پول بیشتر افزایش دهید. به‌هیچ ‌عنوان نپذیرید. با کوچک‌ترین افزایش میزان غذا، میزان کالری و چربی موجود نیز به طرز چشم‌‌گیری افزایش خواهد یافت.
  • در کنار آن حتی سفارش‌های کوچک‌تر را نیز امتحان کنید. نه‌تنها هزینه‌‌ای که برای آن می‌‌پردازید کمتر است، بلکه کالری آن نیز در نهایت کمتر خواهد بود.
  • همچنین سعی کنید غذای انتخابی در کل کوچک باشد. بالفرض به‌جای یک همبرگر دولایه یا سه‌‌لایه، به یک همبرگر ساده‌‌ی یک‌لایه بسنده کنید.
  • اگر قصد دارید یک وعده غذایی کامل (یک ساندویچ به همراه سیب‌‌زمینی سرخ‌‌ شده و نوشیدنی) سفارش دهید، سعی کنید مقیاس کودکان را در نظر داشته باشید. در این صورت تمام چیزهایی که دوست دارید را خواهید داشت و تنها تفاوت در مقدار کم آن و در عوض «کنترل‌‌ شده» بودن آن وعده خواهد بود

 

بخش دوم – یافتن غذاهای مقوی‌‌تر در رستوران‌‌های تهیه غذای فوری 

 ۱- فهرست غذا را کامل مطالعه کنید. هر زمان تصمیم گرفتید غذای آماده خود را از یکی از رستوران‌‌های تهیه غذای فوری تهیه کنید، ابتدا فهرست غذا را به‌طور کامل مطالعه کنید. خواندن مِنو تمام گزینه‌‌های پیشِ رو را در اختیار شما قرار می‌‌دهد.

  • وقتی زمان کافی به خواندن دقیق و کامل فهرست غذا اختصاص می‌‌دهید، قادرید تمام گزینه‌‌های موجود را به‌‌خوبی بررسی کنید. اگر هر بار همان غذای «همیشگی» را سفارش دهید، شانس یافتن گزینه‌‌های مغذی‌‌تر را از دست خواهید داد.
  • اطمینان حاصل کنید که فهرست کامل غذاها را در دست گرفته‌‌اید. آن منویی که پشت پیشخوان یا هنگام حرکت در مسیر «سفارش و تحویل غذا در ماشین» می‌‌بینید ممکن است تمام گزینه‌‌های موجود را در اختیار شما نگذارد. از متصدی بخواهید یک فهرست کاغذی در اختیارتان قرار دهد و یا منو را به‌طور آنلاین بررسی کنید.
  • کل فهرست غذا را برای یافتن گزینه‌‌های مغذی‌‌تر به‌طور کلی مرور کنید. همچنین ممکن است به دنبال موارد کم‌کالری، کم‌چرب‌‌ و یا تکه‌‌های کوچک از آیتم‌‌های مختلف بگردید.

۲- اطلاعات تغذیه را مرور کنید. زمانی که از بیرون غذا تهیه می‌‌کنید، ممکن است از میزان دقیق کالری، چربی، قند، یا نمک غذایی که سفارش داده‌اید، به‌‌طور کامل آگاه نباشید. امروزه بسیاری از رستوران‌‌ها اطلاعات تغذیه، مقادیر دقیق مواد مغذی موجود در غذا، را در اختیار مشتریان قرار می‌‌دهند و این نکته بسیار مهمی است که باید حتماً بررسی شود.

  • هنگامی‌که منو را بازبینی کرده و چند مورد را انتخاب کرده‌اید، حال نگاهی به اطلاعات مربوط به تغذیه آن‌‌ها بیندازید تا ببینید که آیا متناسب با برنامه رژیم غذایی شما هستند یا خیر.
  • رستوران‌‌های زنجیره‌‌ای که بیش از ۲۵ شعبه مختلف دارند، برحسب قانون ملزم‌‌اند که اطلاعات تغذیه مربوط به‌تمامی غذاهای سرو شده را در اختیار مشتری قرار دهند. این اطلاعات درون فروشگاهی (داخلی) و همچنین آنلاین در دسترس است.
  • بسیاری از این اطلاعات در مِنو کنار نام غذا یا اقلام مربوطه ذکر شده است؛ با این‌ حال برخی رستوران‌‌ها لیست جداگانه‌‌ای نیز حاوی اطلاعات تغذیه در اختیار مشتری قرار می‌‌دهند.

۳- قبل از بیرون رفتن، برنامه‌‌ریزی کنید. یکی دیگر از جنبه‌‌های مهم صرف غذا بیرون از خانه، توجه به داشتن یک برنامه‌‌ی مشخص است. اگر قبل از بیرون رفتن غذای خود را انتخاب کرده باشید، قطعاً احتمال انتخاب غذای مغذی‌‌تر بیشتر خواهد بود.

  • پس از بررسی هر دو اطلاعات مربوط به مِنو و تغذیه، چند موردی که فکر می‌‌کنید به‌خوبی با برنامه‌‌ غذایی شما متناسب است را انتخاب کنید. زمان انتخاب وعده غذای مورد نظر، چه در ماشین نشسته و از مسیر «سفارش و تحویل غذا درون ماشین» حرکت کنید و یا چه از ماشین پیاده شده به داخل رستوران رفته و سفارش دهید، در هر دو حالت این‌‌ نکات را به یاد داشته باشید.
  • زمانی که به رستوران رسیدید، از نگاه انداختن به سایر غذاهای موجود در لیست فهرست و نگاه کردن به غذاهای مخصوص پرهیز کنید. به غذایی که از قبل انتخاب کرده‌‌اید، بچسبید! زمانی که برای صرف غذا به بیرون می‌‌روید، اگر برنامه‌‌ی از پیش تعیین‌ شده‌ای نداشته باشید، احتمال انتخاب غذای مضر به کررات بیشتر خواهد بود.

۴- خوردن غذا بیرون از خانه را با صرف آن در خانه جایگزین کنید. اگر احساس کردید بیش ‌از حد مشخصی بیرون از خانه غذا صرف می‌‌کنید، سعی کنید آن را با ماندن در خانه و خوردن یک غذای خانگی جایگزین کنید.

  • خوردن غذای آماده به‌‌طور منظم گزینه خوبی نیست. اگرچه در رستوران‌‌های تهیه غذای فوری گزینه‌‌های سالم‌‌تری نیز مشاهده می‌‌شود اما بهتر است این وعده شامل غذاهای پخته‌ شده خانگی نیز باشد.
  • زمانی که اکثراً غذای خانگی صرف می‌‌کنید، کنترل خود بر میزان چربی، قند، سدیم و حتی کالری غذای خود را افزایش خواهید داد. این انتخاب در داشتن رژیم سالم‌تر به ما کمک می‌‌کند.
  • در هفته چند روز را برای صرف غذا در منزل مشخص کنید. به ‌این ‌ترتیب، به‌راحتی رژیم غذایی خود را متعادل می‌‌کنید.

بخش سوم – گزینه‌‌های قابل سفارش به‌‌عنوان یک غذای آماده سالم 

۱- ترکیب میوه و گندم و صمغ افرا را سفارش دهید. اگر به صرف چیزی گرم‌‌تر و آرام‌بخش‌تر تمایل دارید، این شوربای ترکیبی را امتحان کنید. یقیناً طعم لذیذ این غذای مقوی شمارا غافلگیر خواهد کرد.

  • در حال حاضر بسیاری از رستوران‌‌های تهیه غذای فوری بلغور جو را به‌عنوان یک نوع غذا پیشنهاد می‌‌کنند؛ هرچند این غذا با وجود قند و سایر چاشنی‌‌هایی که ممکن است به آن اضافه ‌‌کنند، می‌‌تواند بسیار پرکالری باشد.
  • ترکیب میوه و گندم و صمغ افرا انتخاب بسیار خوبی است. این غذا از ترکیب جو دو‌‌سر و پوست ‌‌نکنده با قطعات سیب دلخواه، میوه‌‌های خشک و شکر قهوه‌ای درست می‌‌شود.
  • این غذا، اگر با شکر قهوه‌‌ای درست شود، در هر وعده ۲۹۰ کالری خواهد داشت. اگر از شکر قهوه‌‌ای صرف‌نظر شود، میزان کالری تا ۲۶۰ کالری در هر وعده کاهش می‌‌یابد. همچنین چیزی حدود ۵ گرم پروتئین و ۵ گرم فیبر دریافت خواهید کرد.

 

۲- با غذای «سفیده تخم‌مرغ لای پوششی از سوسیس بوقلمون» رستوران حسابی سرحال می‌‌شوید. کالری این غذا کمتر بوده و برای شروع روز جدید انتخاب بسیار خوبی خواهد بود.

  • اگرچه دونات‌‌های بسیار لذیذ است، اما در عین لذیذ بودن قادرند کالری و میزان قند خون را به‌سرعت بالا ببرند. این لذت‌های کوچک دوست‌داشتنی! هرکدام ۳۰۰ الی ۴۰۰ کالری به همراه دارند.
  • به‌‌جای این غذا، گزینه‌‌ی «سفیده‌‌ی تخم‌مرغ لای سوسیس بوقلمون» را سفارش دهید. همچنین می‌‌توانید سفیده‌‌ی تخم‌‌مرغ را با سبزیجات سفارش دهید، انتخابی برای جذب فیبر بیشتر!
  • هر ساندویچ این غذا حدود ۱۵۰ کالری خواهد داشت. علاوه بر آن اغلب حدود ۱۰ گرم پروتئین و ۱ الی ۲ گرم فیبر خواهد داشت.

 

۳- کلوچه تخم‌‌مرغی را امتحان کنید. اگر به‌صرف غذای کلاسیک علاقه‌‌مند هستید، برای صرف غذا، کلوچه تخم‌‌مرغی را انتخاب کنید. این کلوچه بهترین انتخاب برای صرف غذای در حال حرکت است.

  • بسیاری از ساندویچ‌‌ها از میزان کالری بالایی برخوردارند و دلیل آن گوشت‌‌های پرچربی است که در آماده‌‌سازی آن‌‌ها به کار می‌‌رود و یا سرو آن‌‌ها که روی مواد پرکالری‌‌ چون نان شیرین حلقه‌‌ای و شیرینی کره‌‌ای می‌‌باشند.
  • کلوچه تخم‌‌مرغی یک ساندویچ کاملاً ساده است. کلوچه انگلیسی (آغشته با مقدار ناچیزی کره)، املت تخم‌مرغ، گوشت راسته گوساله و پنیر، مواد تشکیل‌ دهنده این ساندویچ است.
  • این ساندویچ درمجموع حدود ۳۰۰ کالری دارد؛ هرچند اگر درخواست کنید که از کره صرف‌نظر کنند، این مقدار به‌اندازه ۳۰ کالری کاهش می‌‌یابد. همچنین حدود ۱۷ گرم پروتئین و ۲ گرم فیبر جذب خواهید کرد.

 

۴- سوسیس با پوشش بوریتو را امتحان کنید. بوریتو یکی دیگر از گزینه‌‌های بسیار محبوب در منوی غذاهای آماده استمزیت خوب این رستوران، بخش کنترل آن برای تناسب وعده‌‌ها با رژیم‌‌های غذایی سالم است. 

  • برخی از بوریتوها ممکن است بسیار پرکالری باشند. بعضی از آن‌‌ها به ازای هر بوریتو حاوی حدود ۸۰۰ کالری می‌‌باشند.
  • به‌جای آن‌‌ها، سوسیس با پوشش بوریتو را سفارش دهید. این غذا کوچک‌تر بوده و حاوی تخم‌مرغ، پنیر و سوسیس لقمه شده است.
  • این غذا به ازای هر بوریتو جمعاً حاوی ۳۱۰ کالری، ۱۴ گرم پروتئین و ۱ گرم فیبر است.

 

۵- نوشیدنی با رویه‌‌ی انبه و هلو را بنوشید. اگر به نوشیدنی‌‌های شیرین تمایل دارید، این نوشیدنی را به‌عنوان یک گزینه در نظر داشته باشید و روزتان را به بهترین شکل ممکن آغاز می‌‌کند.

  • نوشیدنی همواره محبوب‌‌ترین آیتم صبحانه به شمار می‌‌رود؛ هرچند بسیاری از آب‌میوه‌فروشی‌ها با افزودن مقدار زیادی شکر و آب‌‌قند به نوشیدنی، میزان کالری‌‌ آن را به‌‌طرز مهیبی بالا می‌‌برند!
  • به‌‌جای آن‌‌ها نوشیدنی انبه و هلوی را امتحان کنید. این نوشیدنی شیرین، رقیق و خامه‌‌ای است، همچنین ارزش غذایی آن بیش از خوردن میوه در تمام روز است.
  • این آب‌‌میوه جمعاً حدود ۳۲۰ کالری دارد. همچنین دارای ۶ گرم فیبر و نصف میزان ویتامین A و ویتامین C مورد نیاز روزانه است.
  • اگر یک قاشق پودر پروتئین کشک به آن اضافه کنید، ۱۹ گرم پروتئین بیشتر دریافت خواهید کرد.

 

منبع: چطورپدیا

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰